A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Бути сміливими та відчайдушними, небайдужими та ініціативними – це про українців. Сьогодні кожну родину так чи інакше зачепила війна: хтось – на передовій, хтось чекає рідних чи знайомих, а хтось самовіддано надає допомогу. Ми вже неодноразово збирали кошти для наших захисників. Цього разу ми знову згуртувались і долучились до збору коштів на автомобіль для наших воїнів-земляків . Спільними зусиллями зібрали 11 500 грн. Дякуємо всім , хто доєднався до збору коштів. Це наш спільний внесок у наближення Перемоги! Все буде Україна! Слава ЗСУ! Слава Героям!

12:34 21.03.2024

ВЕСЕЛІВСЬКИЙ ЗДО

Сьогодні вихованці нашого дитячого садка мали унікальну можливість поглибити свої знання про сільське господарство під час екскурсії на ТОВ "УКРЗЕРНОКОМ". Діти ознайомилися із різноманітною сільськогосподарською технікою та обладнанням, дізналися про функції кожного виду техніки та як вона використовується для обробки землі, вирощування рослин та збирання врожаю. Діти із задоволенням спостерігали за роботою різноманітних сільськогосподарських машин та були вражені від їх потужності та ефективності.

12:32 21.03.2024

УШОМИРСЬКИЙ ЗДО "СОНЕЧКО"

Діти Ушомирського ЗДО "Сонечко" разом з вихователями влаштували яскраво прикрашений міні-город, де у контейнерах з ґрунтом на підвіконнях росте цибуля, посадили квасолю, горох, посіяли редис, кріп, кавуни. Діти спостерігають за етапами розвитку городніх рослин, Вирощення міні-городу має велике значення для пізнавального розвитку дітей, виховання екологічної культури та правильної поведінки у природі.

12:18 20.03.2024

на базі Лісівщинського ліцею відбувся практичний семінар вчителів трудового навчання Ушомирської громади «Підвищення ефективності освітнього процесу шляхом використання сучасних електронних ресурсів».

У сучасній освіті одним із пріоритетних напрямів розвитку є інформатизація та використання сучасних електронних ресурсів в освітньому процесі, що значно покращує якість та ефективність навчання майбутніх фахівців, підвищує конкурентноспроможність на ринку праці. Сьогодні на базі Лісівщинського ліцею відбувся практичний семінар вчителів трудового навчання Ушомирської громади «Підвищення ефективності освітнього процесу шляхом використання сучасних електронних ресурсів». Учасники семінару відвідали урок технологій у 10 класі, де учні під керівництвом вчителя Мельник О.П. вчилися створювати за допомогою електронної програми дизайн інтер’єру (ескіз кухні). Майстер-клас з використанням сучасних електронних ресурсів провела працівник методичної служби Вигівська А.С. Педагоги обмінялися досвідом щодо підвищення ефективності освітнього процесу шляхом використання сучасних електронних ресурсів.

12:24 19.03.2024

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Продовжуємо опановувати навички орієнтування. Надворі дощить, тож знову працюємо з картою та компасом. Ці життєво необхідні навички згодом можуть стати у нагоді. Особливо в наш тяжкий час - час війни.

12:16 19.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень