A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ще один навчальний рік пролетів

Ось ще один навчальний рік пролетів, вітаю з його завершенням. Бажаю добре провести канікули, зарядитися енергією літнього сонця. Насититися вітамінами, відновити сили набратися прагнення теплого вітру, щоб з новою силою знову зануритися у навчання. Веселих канікул, позитивного настрою, відмінного спілкування і багато яскравих і нових пригод.

09:56 10.06.2022

Продовжуємо гарні справи!

Продовжуємо гарні справи! Є люди, для яких немає нічого неможливого! Це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить нашу країну сильнішою. Ті, хто захищає Україну від ворога і ті, що допомагають з тилу. Працівники Поліського ліцею, Ришавської школи, Гілянецького та Ушомирського садочків, комунальних установ нашої громади та небайдужі батьки вирішила самостійно заготовити дрова для закладів освіти, аби наші дітки в зимовий період були в теплі. Працюємо, турбуємось, допомагаємо один одному. Тільки разом ми зможемо вистояти та перемогти.  Тримаємося разом! Разом ми сила!

09:24 08.06.2022

«День захисту дітей»

Щорічно 1 червня в Україні відзначається Міжнародне свято - це особливе свято, адже саме діти наш найдорожчий скарб, наша радість, наше майбутнє. Тому навіть в умовах воєнного стану працівниками ЦНАПу Ушомирської сільської ради спільно з начальником та старшим інспектором СЕКТОР ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ КОРОСТЕНСЬКОГО РУП ГУНП було проведено круглий стіл, щодо захисту прав дітей під час воєнного стану. Ми повинні не забувати, що мета цього свята в першу чергу, це привернути увагу до захисту прав дитини. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Адже кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

15:12 01.06.2022

день захисту дітей

Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щирими і сердечними.

15:08 01.06.2022

З Днем Європи, Україно!

Для українців це особливий день, оскільки Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини.

15:06 21.05.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень