A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Обгрунтування ціни на предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Дизельнепаливо, Бензин А-95 (талони/скретч-карти))

Дата: 22.12.2022 08:39
Кількість переглядів: 32

Обгрунтування ціни на предмет закупівлі за кодом

ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти  (Дизельнепаливо, Бензин А-95 (талони/скретч-карти))

       Розрахунок очікуваної вартості здійснений з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 р.,  № 275.

                  А саме, здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціну товару, який є предметом закупівлі, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на офіційному сайті Мінфіну, де вказаніціни на бензин, дизпаливо, газ на АЗС України (https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/).

 

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та / або очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

Назва предмета закупівлі

ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти  (Дизельне паливо, Бензин А-95 (талони/скретч-карти))

Мета і призначення предмету закупівлі

З метою забезпечення безперебійного функціонування транспортних засобів для перевезення учнів і вчителів, а також для інших господарських потреб навчальних закладів Відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради закуповується необхідна кількість пального.

Обсяги закупівлі визначено відповідно до потреби (згідно із заявками закладів освіти): Бензин А-95 (талони, скретч-карти) – 1 311   літрів, Дизельне паливо  -  30 131  літрів.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

1 726 688,00   грн. з ПДВ розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до потреби на 2023 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Визначена з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 р., № 275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень