A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

«Підведення підсумків діяльності освітньої галузі Ушомирської громади у 2022 році. Організація роботи закладів освіти на 2023 рік, пріоритети безпеки в умовах воєнного стану»

Дата: 22.12.2022 15:29
Кількість переглядів: 7

Відбулася нарада керівників шкіл та закладів дошкільної освіти «Підведення підсумків діяльності освітньої галузі Ушомирської громади у 2022 році. Організація роботи закладів освіти на 2023 рік, пріоритети безпеки в умовах воєнного стану».У ході наради були розглянуті актуальні питання щодо посилення відповідальності за організацію харчування та підвозу дітей, облік матеріальних цінностей закладів освіти, оприлюднення на сайтах закладів необхідної інформації. Були також порушені питання реєстрації випускників на національний мультипредметний тест 2023 року, проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації, участі школярів у всеукраїнських та обласних конкурсах, дотримання працівниками шкіл Закону України «Про освіту» . Значна увага була приділена питанням організації безпечного перебування дітей та дорослих у закладах, правилам експлуатації генераторів.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень