A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ГУЛЯНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Прибирання,впорядкування території-чудова ініціатива.А коли все відбувається організовано,святково-це вже справжня толока. Згуртованість,об'єднання,чудовий настрій та ясна весняна погода-все сприяло участі у благоустрої.

15:30 10.04.2024

ВЕСЕЛІВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Дипломом Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено ученицю 9 класу ГОЧАРУК ДАРИНКУ за ІІІ місце в обласному конкурсі "Свою Україну любіть..." до річниці Т.Г. Шевченка (керівник Андрійчук І.Л.).

15:25 07.04.2024

Віват незламним та нескореним!

Віват незламним та нескореним! Щирі вітання Белошицькому Владиславу за здобуте ІІ місце у вправі «жим штанги лежачи» на чемпіонаті Житомирської області з пара пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та ветеранів війни. Бажаємо перш за все міцного здоров’я, наполегливості і наснаги, подальших чемпіонських звершень та перемог, а також залишатися прикладом сили духу, мужності та витривалості для інших. Пишаємося тобою, Владиславе!

15:18 05.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

В 1967 році 2 квітня рішенням Міжнародної ради з питань дитячої книги було започатковано свято - Міжнародний день дитячої книги !

15:08 02.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень