A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Ушомирської громади

Під час сьогоднішньої спільної робочої наради керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Ушомирської громади були розглянуті такі питання: ефективна оптимізація мережі закладів освіти, виклики освітньої реформи в реаліях сьогодення; весняний благоустрій території закладів освіти Ушомирської сільської ради 2024р.; завершення опалювального сезону 2023/2024н.р.;педагогічна майстерність, творчість, креативність та професійний успіх педагога – майбутнє освіти; про попереднє планування та організаційне забезпечення літньої оздоровчої кампанії 2024 року; про вибір підручників для учнів закладів загальної середньої освіти.

14:37 26.03.2024

круглий стіл вчителів фізики Ушомирської громади «Цифрові інструменти на уроках фізики»

На базі Поліського ліцею відбувся сьогодні круглий стіл вчителів фізики Ушомирської громади «Цифрові інструменти на уроках фізики». Працівник методичної служби Н.Й.Шуляренко запропонувала переглянути презентацію «Цифрові інструменти вчителя: функції, переваги, застосування». Цікавою і корисною була презентація вчителя фізики Лісівщинського ліцею К.В.Охрімчук «Онлайн-інструменти на уроках фізики». Вчитель фізики Поліського ліцею А.В.Білошицький презентував інтерактивні симуляції для природничих і математики. У практичній частині заходу педагоги ознайомилися з освітніми застосунками на уроках фізики та в позакласній роботі, проаналізували участь учнів у І,ІІ,ІІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики та олімпіадах і конкурсах всеукраїнських освітніх платформ. Учасники круглого столу отримали методичні рекомендації щодо онлайн -допомоги з питань конспектів, презентацій, навчальних відео, шаблонів для проведення лабораторних та практичних робіт, самоосвіти

14:31 25.03.2024

Конкурс добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта-2024»

Конкурс добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта-2024» - це сучасна форма поширення й впровадження кращих напрацювань педагогів у вигляді друкованих конкурсних матеріалів. Творчі та креативні педагоги Ушомирської громади презентували цьогоріч 26 конкурсних робіт. За підсумками обласного конкурсу «Сучасна освіта-2024» перемогу здобули:

14:21 25.03.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Бути сміливими та відчайдушними, небайдужими та ініціативними – це про українців. Сьогодні кожну родину так чи інакше зачепила війна: хтось – на передовій, хтось чекає рідних чи знайомих, а хтось самовіддано надає допомогу. Ми вже неодноразово збирали кошти для наших захисників. Цього разу ми знову згуртувались і долучились до збору коштів на автомобіль для наших воїнів-земляків . Спільними зусиллями зібрали 11 500 грн. Дякуємо всім , хто доєднався до збору коштів. Це наш спільний внесок у наближення Перемоги! Все буде Україна! Слава ЗСУ! Слава Героям!

12:34 21.03.2024

ВЕСЕЛІВСЬКИЙ ЗДО

Сьогодні вихованці нашого дитячого садка мали унікальну можливість поглибити свої знання про сільське господарство під час екскурсії на ТОВ "УКРЗЕРНОКОМ". Діти ознайомилися із різноманітною сільськогосподарською технікою та обладнанням, дізналися про функції кожного виду техніки та як вона використовується для обробки землі, вирощування рослин та збирання врожаю. Діти із задоволенням спостерігали за роботою різноманітних сільськогосподарських машин та були вражені від їх потужності та ефективності.

12:32 21.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень