A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

зональні змагання відкритого турніру серед чоловічих команд з волейболу, присвяченого пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича.

Вчора відбулися зональні змагання відкритого турніру серед чоловічих команд з волейболу, присвяченого пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича. В північній зоні взяли участь 9 команд, які були розділені на три групи, а потім переможці боролися за призові місця.

11:38 03.03.2024

нарада керівників закладів дошкільної освіти

На сьогоднішній нараді керівників закладів дошкільної освіти Ушомирської ТГ було розглянуто важливі питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану : сучасні підходи в організації харчування дітей, цифровізація управлінських процесів,проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації та атестації,участь у професійних конкурсах, робота по створенню класів /куточків безпеки,благоустрій території закладів дошкільної освіти,матеріально- технічне забезпечення.

11:34 01.03.2024

засідання круглого столу для вихователів закладів дошкільної освіти Ушомирської ТГ "Використання педагогічної спадщини В.Сухомлинського в умовах модернізації дошкільної освіти в рамках змісту Базового компонента дошкільної освіти"

Сьогодні на базі Поліського ЗДО "Золотий ключик" відбулося засідання круглого столу для вихователів закладів дошкільної освіти Ушомирської ТГ "Використання педагогічної спадщини В.Сухомлинського в умовах модернізації дошкільної освіти в рамках змісту Базового компонента дошкільної освіти".У теоретичній частині з повідомленням "В.Сухомлинський- учитель,мудрець та філософ" виступила працівник методичної служби (дошкільна освіта) Олена Дячук.Під час практичної частини заходу присутні відвідали інтегроване заняття з розвитку мовлення та художньої літератури в молодшій групі ( вихователь Валентина Петренко). Учасники круглого столу залюбки взяли участь у літературному квесті "Творчими стежками Василя Сухомлинського ", переглянули інсценізацію оповідання " Сьома дочка" (діти старшої групи). Заключною частиною круглого столу став обмін думками та досвідом щодо реалізації завдань за спадщиною В.О.Сухомлинського.

11:36 29.02.2024

ГУЛЯНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

З метою активізації пізнавальної діяльності,вирішенні нестандартних задач,творчого мислення та прагнення до пізнання 28.02 було проведено"Фізичний двобій"між дівчатами та хлопцями 8 класу.

11:26 29.02.2024

олімпіади

Учні Ушомирської громади продовжують здобувати призові місця на ІІІ етапі обласних предметних олімпіад. Сьогодні наші вітання приймають кращі знавці правознавства і трудового навчання та їхні вчителі.

11:21 27.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень