A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ремонт закладів освіти

Сьогодні у всіх українців є спільна мрія, спільне бажання, спільна турбота - перемога, мирне життя в квітучій нашій Україні. Так хочеться, щоб настав мир, і пролунав шкільний дзвінок. Зустріти дітей в затишних класах, проводити цікаві уроки, різноманітні заходи... А поки готуємось, віримо. Віримо в перемогу, віримо в ЗСУ. Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

14:45 01.07.2022

випускний

Останнім акордом шкільної симфонії лунають випуски у школах Ушомирської громади. Наші випускники отримують путівку у самостійне життя.

14:45 25.06.2022

список сучасних дитячих та підліткових книжок

Команда експерток БараБуки уклала список сучасних дитячих та підліткових книжок, які прямо стосуються тем бойових дій, травм, втрат, а також тих, що торкаються важливих у контексті війни аспектів життя: героїв та героїчного, вимушеного переселення та адаптації, втрати, підтримки тощо.

12:52 24.06.2022

забезпечення вчителів ноутбуками - першочергове завдання задля відновлення повноцінного освітнього процесу

Станом на 14 червня 2022 року внаслідок російської агресії близько 1972 закладів освіти пошкоджено, з них- 194 зруйновані повністю.Зараз, як ніколи, важливо,щоб кожна дитина змогла відновити своє навчання та мати рівні шанси на розвиток.Тому забезпечення вчителів ноутбуками - першочергове завдання задля відновлення повноцінного освітнього процесу. Сьогодні серед інших освітян Житомирщини, школи яких пошкоджено, ноутбуки отримала і Веселівська гімназія Ушомирської сільської ради.Це дозволить забезпечити надання якісної освіти нашим школярам. Щиро дякуємо !!!

12:45 21.06.2022

Безпечне укриття у школі: як облаштувати до 1 вересня?

Школи пройдуть безпековий аудит Очний навчальний процес розпочнеться лише там, де будуть підтверджені установи, що мають укриття, захисні споруди для повної безпеки дитини, – на цьому наголошує міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. Днями керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій отримав завдання провести у всіх закладах освіти аудит щодо готовності засобів укриття, приймання і гарантування безпечного освітнього процесу. Що саме перевірятимуть?

12:41 20.06.2022

турнір з футболу

18 червня на стадіоні „Спартак'' відбувся благодійний турнір з футболу для збору коштів на підтримку ЗСУ. Команди Ушомирської ТГ : "КОЛОС" с.Бондарівка та с. Ушомир взяли участь у турнірі.

12:43 18.06.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень