A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім.О.ДУБІНЧУКА

Учні нашого ліцею були запрошені до участі у міжнародній учнівській конференції, яка була організована французькою ОЕСД (організація з економічної співпраці та розвитку).

16:54 23.04.2024

ГУЛЯНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Протягом квітня місяця в Гулянецькому ліцеї для учнів середньої та старшої школи класними керівниками було проведено цикл уроків "Міста Героїв. Перемоги України у війні". Звільнення міст і сіл стало можливим завдяки героїзму українських воїнів, підтримці українського народу, ефективній координації дій Сил безпеки й оборони України, військовій допомозі з боку країн-партнерів, а такою свідченням того, що український народ не здасться, буде боротися за свою СВОБОДУ І ПЕРЕМОГУ.

16:51 23.04.2024

«ВИПУСКНИКИ-2024 РОКУ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ»

В умовах воєнного стану формується і підростає покоління, яке відбудовуватиме Україну і вже зараз робить свій вклад у розбудову. 11-класники взяли участь у загальнонаціональній акції єднання та віри «ВИПУСКНИКИ-2024 РОКУ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ». Учні ліцею об'єдналися, висаджуючи дерева як символ життя, відродження та національної єдності. Ця акція стала не лише символічним жестом, але й практичним внеском у покращення екологічної ситуації. Одинадцятикласники висадили на території ліцею 15 дерев горобини звичайної та 5 кущів аронії чорноплідної.

16:44 19.04.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Ми робимо все можливе разом! Продовжуємо підтримувати ЗСУ! Ця війна розбудила нас, дала зрозуміти, що наша хата «не з краю», що Україна – наш спільний дім. Кожен повинен робити свою посильну роботу і свій внесок для його збереження. Поліський ліцей вкотре долучився до чергової відправки допомоги нашим захисникам. Дякуємо за активність та підтримку доброчинних заходів не лише колективу ліцею та його працівникам, а й дітям та батькам, які із задоволенням і натхненням долучаються до наших благодійних заходів. Звичайно ж, разом із смаколиками, які готували працівники колективу, передали нашим захисникам й дитячі малюнки та листи. Серцем і душею ми підтримуємо наших захисників та віримо в них.

16:43 19.04.2024

ВЕСЕЛІВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Працівники Веселівської гімназії активно долучилися до благоустрою території села. Завзято загрібали й підмітали, рубали та пиляли, саджали дерева, кущі й квіти.

16:41 18.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень