A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ВЕСЕЛІВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Сьогодні до Веселівської гімназії завітали справжні сильні чоловіки, які завжди приходять на допомогу у скрутній ситуації: фахівці ДСНС Мороз Олександр Валерійович та Турчин Віталій Вікторович.

11:48 07.03.2024

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім.О.ДУБІНЧУКА

7 березня 2024 року співробітники Коростенськогорайонного управління ДСНС України у Житомирській області в рамках проєкту «Мобільний клас безпеки » завітали до учнів Лісівщинського ліцею ім. О.Дубінчука.

11:46 07.03.2024

проведення військово – професійної орієнтації молоді та популяризації військових професій

Сьогодні, на базі Поліського ліцею, з метою проведення військово – професійної орієнтації молоді та популяризації військових професій, відбулася зустріч учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ з представниками Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова.

11:44 06.03.2024

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

Учні розпочали тренування зі спортивного орієнтування. Це вид спорту, в якому учасники за допомогою карти і компаса повинні якнайшвидше пройти певне число контрольних пунктів, розташованих на місцевості.

11:07 06.03.2024

філія Житомирського територіального відділення Малої академії наук України

Вже сьомий рік при відділі освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради працює філія Житомирського територіального відділення Малої академії наук України. Метою діяльності філії є духовний, творчий та інтелектуальний розвиток учнівської молоді та створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації. Цьогоріч обдаровані учні закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ активно долучилися до написання наукових робіт.За підсумками ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2023-2024 н.р. учениця Білківського ліцею "Ліцей Володимира Матвієнка" Софія Баженова ( науковий керівник Т.В.Ніколайчук) отримала ДИПЛОМ І СТУПЕНЯ у секції "Технологія виробництва продукції тваринництва та ветеринарної медицини" відділення екології та аграрних наук. Спеціальними дипломами нагороджені : учениця Веселівської гімназії Маргарита Субіна ( науковий керівник Т.М.Васьківська) у секції " Всесвітня історія" відділення історії та учениця Лісівщинського ліцею ім.О.Дубінчука Анна Литвинчук ( науковий керівник О.П.Мельник), секція "Етнологія" відділення історії. Щиро вітаємо юних науковиць та їхніх наукових керівників і зичимо творчого натхнення та нових здобутків у подальшій науково-дослідницькій роботі!

11:49 05.03.2024

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

На звернення громадської організації "Нарконон" в Сушківський ліцей проведено лекцію "Вся правда про наркотики". Задля попередження виникнення проблеми алкогольної та наркотичної залежності серед підлітків, учні переглянули відеолекцію, яку читає діючий військовий ЗСУ Валерій Маркус та провели по класах години спілкування.

11:42 04.03.2024

зональні змагання відкритого турніру серед чоловічих команд з волейболу, присвяченого пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича.

Вчора відбулися зональні змагання відкритого турніру серед чоловічих команд з волейболу, присвяченого пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича. В північній зоні взяли участь 9 команд, які були розділені на три групи, а потім переможці боролися за призові місця.

11:38 03.03.2024

нарада керівників закладів дошкільної освіти

На сьогоднішній нараді керівників закладів дошкільної освіти Ушомирської ТГ було розглянуто важливі питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану : сучасні підходи в організації харчування дітей, цифровізація управлінських процесів,проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації та атестації,участь у професійних конкурсах, робота по створенню класів /куточків безпеки,благоустрій території закладів дошкільної освіти,матеріально- технічне забезпечення.

11:34 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень