A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

З метою підвищення рівня знань усіх учасників освітнього процесу щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України, у всіх сферах суспільного життя, у Поліському ліцеї пройшла зустріч учнів 7-9 класів із Сергієнком П. С., начальником міграційної служби м.Коростень.

10:52 23.02.2024

Практичний семінар вчителів математики закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ

Практичний семінар вчителів математики закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ відбувся сьогодні на базі Лісівщинського ліцею ім.О.Дубінчука. Учасники семінару відвідали урок математики у 5 класі ( вчитель Свинтак М.М.), взяли участь у майстер-класі, який провела вчитель математики Темеркес Г.І. Під час методичного діалогу "Підвищення ефективності освітнього процесу шляхом диференціації та індивідуалізації навчання" педагоги обмінялися досвідом роботи в умовах НУШ та колегіально аналізували шляхи підвищення професійної компетентності педагогічних працівників.

16:31 22.02.2024

ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної людини. У відповідь на виклики війни організація проводить в Україні масштабну програму гуманітарної підтримки дітей та їхніх родин. Нещодавно заклади дошкільної освіти Ушомирської громади за сприяння начальника Коростенської РДА Олега Рябого отримали від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) гуманітарну допомогу у вигляді канцелярських товарів, засобів гігієни, іграшок тощо. Щиро дякуємо за підтримку та співпрацю!

10:35 22.02.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сьогодні до учнів 1-4 класів завітали представники ДСНС. Діти уважно прослухали всі поради щодо мінної та пожежної безпеки. У своїх бесідах рятувальники наголошували на необхідності у такий важкий для держави час виявляти обережність, бути уважними і готовими до нестандартних ситуацій. Працівники ДСНС розповіли про вибухонебезпечні предмети, боєприпаси, піротехнічні засоби, саморобні вибухові пристрої та попередили дітей про небезпечні експерименти . Діти переглянули інформаційно-роз’яснювальні відеоролики. Такі зустрічі мають велике значення. Адже попередити біду і зберегти здоров’я та життя дітей – найголовніше завдання . Дякуємо працівникам ДСНС за співпрацю.

10:25 22.02.2024

обласна олімпіада з географії

Гарним результатом на обласній олімпіаді з географії нас порадували учениці Веселівської гімназії Ушомирської сільської ради Крашанівська Анастасія та Субіна Маргарита ( вчитель Ліщенко С.М.), які посіли ІІ і ІІІ місце.Щиро вітаємо наших обдарованих учениць та їхню наставницю! Зичимо творчого натхнення, здійснення мрій та нових перемог!

16:29 21.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні.

16:27 21.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень