A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ДЮСШ УШОМИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Команда з футболу ДЮСШ Ушомирської сільської ради 2012р.н., під керівництвом тренера-викладача Свіцельського Віталія Анатолійовича, приймала участь у турнірі з футзалу "Кубок Мала".

16:09 26.01.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сердечно вітаємо воїна-захисника, випускника нашого ліцею ТРОФИМОВИЧА РОМАНА з отриманням заслуженої відзнаки Міністерства оборони України "Лицарський Хрест". Рома, пишаємося твоєю мужністю та звитягою. Дякуємо ,наш захиснику, за витривалість та патріотизм. Низький уклін тобі та твоїм побратимам за те, що можемо жити в затишних оселях та працювати. Бажаємо сили та наснаги у справі сприяння захисту України від російських загарбників. Нехай сили твої міцнішають і ангел-охоронець завжди буде поряд з тобою.

16:01 25.01.2024

тренінг «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

На базі Поліського ліцею Ушомирської сільської ради було проведено тренінг «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Захід відбувся завдяки співпраці МОН України, The LEGO Foundation та КЗ «ЖОІППО» ЖОР.Разом із тренером Тетяною Біжан вчителі початкових класів, асистенти вчителів та вихователі ГПД мали змогу в активній взаємодії наповнити свої «професійні валізки» більш глибокими усвідомленнями щодо важливості використання діяльнісного підходу в початковій школі.Тренінг був покликаний стати «НУШ-імпульсом» для ефективної натхненної щоденної праці педагогів, тому і мав велику кількість практичних інструментів, дієвих методів та прийомів навчання. Усі учасники отримали важливий досвід, позитивні емоції, у новому форматі пізнавали характеристики діяльнісного підходу, сфери розвитку дитини, прокладали незвичайні маршрути картою України, досліджували стратегії НУШ.

16:00 25.01.2024

нарада керівників закладів дошкільної освіти

У ході сьогоднішньої наради керівників закладів дошкільної освіти Ушомирської громади наголошувалося на необхідності дотримання всіх норм та вимог безпеки під час освітнього процесу в умовах воєнного часу, наданні якісних освітніх послуг, своєчасного ведення документації. Сільський голова Людмила Мала акцентувала увагу присутніх на важливості постійної уваги до дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, налагодження позитивної взаємодії та співпраці між педагогами та батьками.Нарада пройшла організовано та конструктивно, з наданням конкретних доручень та встановленням термінів для їх виконання.

15:57 24.01.2024

З Днем Соборності України!

Об'єднатись, щоб почати боротьбу. Тримати стрій у війні за своє майбутнє. Бути разом, щоб утримати перемогу і жити так, як бажаємо саме – ми!

15:50 22.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень