A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

шкільна бібліотека

Освітній процес закладів загальної середньої освіти має бути спрямований на виховання в учнів культури та творчості. Він повинен забезпечувати саморозвиток особистості, духовний розвиток, навчити дітей мистецтву жити. Саме у цьому процесі велику роль відіграє шкільна бібліотека.

15:28 29.11.2023

Сушківський ЗДО

Чудова прогулянка до осіннього лісу з метою виховання любові і турботи про птахів

15:20 28.11.2023

Гра «чарівна скринька»

Гра — це «чарівна скринька», за допомогою якої можна навчити малюка головному, – мислити, спостерігати, доводити, розуміти, творити. Тому з 20.11.2023 по 24.11.2023 в Ушомирському ЗДО "Сонечко" пройшов "Тиждень гри". Дошкільники за допомогою гри мандрували, досліджували, творили красу, були розумними та спритними. Тиждень був насичений різними іграми: дидактичними, рухливими, народними. Діти із захоплення та радістю ліпили, малювали, конструювали, брали участь в спортивних естафетах та змаганнях. Позитивна атмосфера та посмішки дітей - результат плідної праці педагогів.

15:17 27.11.2023

Предметні олімпіади

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023- 2024 н.р.Предметні олімпіади - це особливе випробування,яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність.Маємо гарні результати перших олімпіад:

15:09 24.11.2023

Обласний конкурс

ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» у середній віковій категорії виборола учениця 9 класу Веселівської гімназії Вишинська Софія (під керівництвом Андрійчук І.Л.).

15:04 23.11.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сьогодні у нашій школі відбулася зустріч з представниками ДСНС. Учні 5-8 класів уважно прослухали всі поради щодо мінної та пожежної безпеки. У своїх бесідах рятувальники наголошували на необхідності у такий важкий для держави час виявляти обережність, бути уважними і готовими до нестандартних ситуацій. Працівники ДСНС розповіли про вибухонебезпечні предмети, боєприпаси, піротехнічні засоби, саморобні вибухові пристрої та попередили дітей про небезпечні експерименти . Діти переглянули інформаційно-роз’яснювальні відеоролики. Такі зустрічі мають велике значення. Адже попередити біду і зберегти здоров’я та життя дітей – найголовніше завдання . Дякуємо працівникам ДСНС за співпрацю.

15:03 23.11.2023

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Те, що роблять наші Захисники і Захисниці для всього українського народу і для України, просто неоціненно. Ми маємо всіляко підтримувати їх, допомагати і єднатися. Сьогодні колективом нашого ліцею долучились до підготовки відправки для наших воїнів. З любов'ю, із вірою, із вдячністю! Тримайтеся, наші рідні! Низький уклін нашим Героям!

15:00 23.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень