A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги Житомирщини"

В залік "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги Житомирщини" відділ освіти, молоді і спорту провів ІІ етап ("ШКІЛЬНІ ІГРИ закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ 2023/2024 н.р." ) з БАСКЕТБОЛУ (ДІВЧАТА).

12:36 14.02.2024

ВЕСЕЛІВСЬКИЙ ЗДО

Колектив та батьки вихованців нашого садочка активно долучилися до допомоги нашим захисникам. Сердечно дякуємо усім, хто не залишився байдужим та підтримав наших воїнів ЗСУ! Разом - ми сила!

16:57 10.02.2024

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сушківський ліцей долучається до наймасштабнішого національного проєкту "Пліч-о-пліч". Гуртуємось, загартовуємось, отримуємо нові емоції. Ці змагання - можливість покращити фізичну форму, проявити лідерство. Спорт - це здоров'я, краса, успіх. Пам'ятаймо: разом - переможемо!

16:53 09.02.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

У рамках виконання ініціативи Президента України на підтримку учнівського спорту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" в Поліському ліцеї тривають спортивні заходи. З метою формування здорового способу життя та широкого залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я школярів та популяризації і подальшого розвитку видів спорту та рухової активності серед юнаків та дівчат пройшли тренувальні змагання , товариські зустрічі з волейболу, баскетболу та футзалу.

16:50 08.02.2024

ІІІ ( обласний) етап Всеукраїнських предметних олімпіад

Триває ІІІ ( обласний) етап Всеукраїнських предметних олімпіад.Учениці Білківського ліцею" Ліцей Володимира Матвієнка" Остапів Катерина ( 8 кл) та Іваненко Ірина ( 9 кл), вчитель Возна О.М., за результатами олімпіади з біології посіли ІІІ місце.Щирі вітання переможницям та їхній наставниці.Зичимо і надалі впевнено перемагати і радувати нас новими здобутками!

16:54 07.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень