A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ШАХИ у ШКІЛЬНИХ ІГРАХ

Сьогодні відбулися змагання з ШАХІВ у ШКІЛЬНИХ ІГРАХ закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ 2023/2024 н.р..

14:57 22.11.2023

21 листопада в Україні - День Гідності і Свободи

21 листопада в Україні - День Гідності і Свободи. В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі.

14:52 21.11.2023

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури " Моделювання сучасного уроку української мови та літератури в НУШ з урахуванням ключових компетентностей"

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури " Моделювання сучасного уроку української мови та літератури в НУШ з урахуванням ключових компетентностей" відбувся сьогодні в Білківському ліцеї " Ліцей Володимира Матвієнка".Учасники семінару відвідали урок української літератури у 10 класі (вчитель Денисевич Г.О.) та взяли участь у майстер- класі "Я роблю так.Декілька ефективних прийомів для успішної комунікації при вивченні української мови та літератури, який провела заступник директора ліцею з навчально- виховної роботи, вчитель української мови та літератури Антоненко В.П.Також присутні обмінялися досвідом щодо застосування педагогічних ідей у практику. Семінар був надзвичайно корисним та ефективним.

14:50 20.11.2023

Міжнародний день відмови від паління

Міжнародний день відмови від паління щорічно відзначається у третій четвер листопада. Цей день покликаний звернути увагу суспільства на величезну шкоду нікотинової залежності на здоров'я людини.

14:48 19.11.2023

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЗДО

Другий рік поспіль колектив Лісівщинського ЗДО долучається до всеукраїнської програми "Сади Перемоги".

16:37 17.11.2023

семінар- практикум

Цікаво, нестандартно і продуктивно пройшов сьогодні семінар- практикум з елементами тренінгу «Мотиваційне управління як складова ефективного функціонування та розвитку ЗДО» для керівників закладів дошкільної освіти Ушомирської громади, який провела працівник методичної служби, директор Веселівського ЗДО Олена ДЯЧУК. Учасники семінару розглянули теорію мотивації Маслоу, активно і успішно розв’язували вправи «Моя найголовніша мотивація у роботі» , «Асоціативна квітка», «Мотивація внутрішня чи зовнішня?», «Пазли», «Мотиваційний кошик», «Створення спільного символу мотивації», переглянули презентації «Як мотивувати працівників в умовах війни?», «Види мотивації», вчилися складати індивідуальний план мотивації конкретного працівника, проводити анкетування. Актуальним було і питання про розв’язання конфліктних ситуацій в колективі за допомогою мотиваційних рішень. На завершення присутні обговорили найефективніші методи та стратегії мотивації персоналу ЗДО для здійснення ефективної діяльності, спрямованої на досягнення високих результатів у роботі.

16:35 17.11.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

У семикласників завершився Кольоровий тиждень вдячності воїнам ЗСУ. П’ятниця пройшла під білим кольором. Так діти символізували такий бажаний мир в Україні. В цей день учні власноруч виготовили паперових голубів - символ миру. До того ж запустили в небо білі повітряні кульки, як символ того, що на нашій землі запанує Мир та Перемога.

14:38 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень