A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

показові уроки

Вчителі початкових класів Сушківського ліцею Пархомчук Т.Ю. та Василенко Л.М. провели показові уроки для колег з усіх закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади.У ході проведення уроків педагоги застосували різноманітні елементи освітніх інноваційних технологій та методик.Адже це суттєво підвищує ефективність навчання й виховання, формує та розвиває інтелектуальну, творчу, компетентну особистість, здатну навчатися протягом життя.А це є основним завданням реалізації оновленого змісту початкової освіти.

14:45 19.10.2023

Реалізація оновленого змісту початкової освіти

На базі Сушківського ліцею відбувся сьогодні семінар- практикум вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади " Реалізація оновленого змісту початкової освіти" .Учасники семінару мали змогу відвідати уроки, ознайомитися з новинами нормативної бази в галузі початкової освіти, поділитися власним досвідом використання інноваційних технологій в освітньому процесі.

14:43 19.10.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

В Поліському ліцеї тривала передвиборча кампанія на голову учнівського самоврядування. В результаті голосування перемогу здобула Білошицька Євгенія, учениця 11 – А класу.

14:27 19.10.2023

В Європу – з Україною в серці

З нагоди відзначення Дня вступу України до Ради Європи в ліцеї пройшла інформина «В Європу – з Україною в серці».

14:21 18.10.2023

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім.О.ДУБІНЧУКА

З метою формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості у молоді на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, відродження духовності й історичної пам’яті, здобувачі освіти 10 - 11 класів нашого ліцею долучилися до вебінару "Діти в умовах війни ХХ-ХХІ ст.: український та світовий виміри".

14:19 18.10.2023

БІЛКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІЦЕЙ ВОЛОДИМИРА МАТВІЄНКА»

Тиждень ШЕСТИКЛАСНИКА у нашому ліцеї проходив з 09 по 13 жовтня 2023 року. Ці дні були насиченими, пізнавальними, інтелектуальними та продуктивними. Переживання, емоції, азарт - все це відчули учні, які стали учасниками цікавих заходів. Сподіваємося, що цей тиждень допоміг учням стати дружнішими, добрішими та уважнішими один до одного!

14:18 18.10.2023

Сучасні комп’ютерні класи

У сучасній освіті один із пріоритетних напрямів розвитку є інформатизація та впровадження комп’ютерних технологій у освітній процес, що значно покращує якість та ефективність навчання та є запорукою конкурентноспроможності майбутнього фахівця.

14:14 17.10.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Учні Поліського ліцею долучились до перегляду документального фільму “Незламні діти. Я чекаю”, що розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань.

14:08 17.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень