A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

УШОМИРСЬКИЙ ЗДО "СОНЕЧКО"

В нашому закладі пройшла розвага "Осінь-чарівниця", на яку до дітей завітала сама красуня Осінь. Діти залюбки співали для неї пісень, читали вірші, грались з нею в ігри, розважаючи Осінь. А Осінь подарувала дітям смачні яблука, горіхи та цукерки. Діти отримали багото позитивних емоцій від веселого та казкового дійства.

15:56 03.11.2023

зустріч благодійного фонду

Війна в Україні внесла свої корективи і в освітній процес українських закладів освіти. Першочерговим завданням стало зберегти життя, здоров’я, психологічний стан дитини. Заклади освіти Ушомирської громади постійно працюють над тим, щоб, провадячи освітній процес, зберегти ментальне здоров’я здобувачів освіти. Однак світ не залишає Україну наодинці зі своєю бідою. Продовжуємо співпрацю з японськими благодійними фондами. Сьогодні відбулася зустріч благодійного фонду ХАНАМІЯМА, фонду ЧеФуКо, Японія та фонду «Заложники Чорнобиля» в особі Дончевої Євгенії Євгеніївни з закладами освіти с. Веселівка, с. Лісівщина, с. Поліське. Окрім обговорення ряду важливих питань щодо майбутньої співпраці, заклади освіти отримали суттєву технічну допомогу. Японські друзі передали школярам Веселівської гімназії 6 комп’ютерів, які укомплектували та осучаснили комп’ютерний клас гімназії. Для їдальні Лісівщинського ліцею було придбано марміт для підігріву перших та других страв. Поліському ЗДО «Золотий ключик» придбали меблі, куточок "Лікарня" та куточок "Перукарня", а також гойдалку двомісну на ігровий майданчик.

15:19 03.11.2023

гулянецький здо

Найменші вихованці нашого закладу, а саме групи "Сонечко" з вихователем Мариною Степанівною поринули у справжні барви осіннього життя, а саме власноруч створили "Чарівного птаха"

15:11 02.11.2023

«Мандруємо Україною»

Відповідно до річного плану роботи Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації на 2023 рік, листа комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради № 112 від 08.08.2023 р. та з нагоди відзначення Дня Незалежності України в серпні 2023 року в комунальному закладі позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради проведено конкурс до Дня Незалежності України «Мандруємо Україною».

15:08 31.10.2023

день визволення України від нацистських загарбників

Щороку 28 жовтня у нашій державі відзначають день визволення України від нацистських загарбників. Сьогодні виповнюється 79 років з моменту остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної України.

15:05 28.10.2023

радіодиктант національної єдності-2023

У день української писемності та мови директори ЗЗСО та працівники відділу освіти, молоді і спорту взяли участь у радіодиктанті національної єдності-2023 - мовному марафоні єдності, який охопив усіх справжніх українців в Україні та за кордоном. Українська – мова Героїв! Українська – мова нашої Перемоги!

15:00 27.10.2023

27 жовтня-день української мови та писемності

27 жовтня-день української мови та писемності.Це свято нині крокує державою по- особливому.Тому кожен громадянин України сьогодні ,як ніколи відчуває свою причетність до свого народу,до своєї мови. Бо мова-це той інструмент,який об'єднує націю в одне ціле.Це великий скарб,який треба шанувати,берегти і розумно збагачувати!

10:57 27.10.2023

нарада керівників закладів дошкільної освіти

Сьогодні відбулася інструктивно-методична нарада керівників закладів дошкільної освіти Ушомирської ТГ. В атмосфері активного діалогу обговорено ряд актуальних нагальних питань функціонування закладів дошкільної освіти громади, намічено перспективи розвитку закладів.

14:49 25.10.2023

профорієнтування

У рамках національно - патріотичного виховання та з метою профорієнтування молоді 19 жовтня 2023 року учні 10 - 11 класів нашого ліцею відвідали Малинський фаховий коледж. Для учнів було проведено екскурсію по різних локаціях закладу, де школярі пройшли майстер - клас з надання домедичної допомоги на сучасному тренажері стимуляторі, ознайомилися з різними видами озброєння. А також мали можливість відвідати фотовиставку "Обличчя війни", присвячену подіям на сході.

14:47 23.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень