A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

вітаємо з Днем учителя

Щиро вітаємо з Днем учителя. Ми хочемо побажати довгих років життя, здоров’я і успішної діяльності, бажаємо, щоб завжди був знайдений підхід до кожного учня, зичимо взаєморозуміння і поваги, високих досягнень і успіхів. Нехай діти стають справжньою гордістю, нехай ваше покликання і праця ніколи не втратить цінності і подяки.Особливі слова вдячності і низький уклін сьогодні нашим ветеранам педагогічної праці.

11:22 30.09.2023

Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам’ять і мудрість народу. Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. В Україні наразі працює понад 40 тисяч бібліотек, у яких працює близько 53 тисячі бібліотекарів.

11:14 30.09.2023

зібралися освітяни на урочистості з нагоди професійного свята.

Легкою ходою з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями наближається до нас свято освітян. Сьогодні в мальовничому парку Ушомирської громади зібралися освітяни на урочистості з нагоди професійного свята. Теплими словами привітали присутніх сільський голова Людмила МАЛА, начальник відділу освіти, молоді і спорту Ірина КРОХУН та депутат Житомирської обласної ради Володимир НАГОРНЯК. Вони подякували педагогам за їхню самовіддану працю. Побажали міцного здоров’я,творчого натхнення, сили, терпіння і світлого майбутнього у вільній, незалежній, мирній Україні. Грамотами голови сільської ради та грамотами і подяками відділу освіти за сумлінну працю, високу результативність були нагороджені керівники та працівники галузі освіти. Прикрасою теплої зустрічі освітянської родини став осінній учительський вальс...

11:15 28.09.2023

нарада «Позашкілля Житомирщини. Безпека. Доступність. Креативність»

27 вересня 2023 року у м.Житомир відбулася робоча з керівниками закладів позашкільної освіти області та представниками місцевих органів управління освітою. Ушомирську громаду представляли головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради Таміла СТАНІСЛАВОВА та в.о.директора Ушомирської ДЮСШ Ушомирської сільської ради Жанна ШИРОКИХ.

16:51 27.09.2023

Навчання з охорони праці та пожежної безпеки

Сьогодні на базі Поліського ліцею відбулося продуктивне і якісне для керівників та працівників закладів освіти Ушомирської громади, а також кочегари- оператори котелень складали іспит на знання тонкощів підготовки до нового опалювального сезону.Навчання провів досвідчений та компетентний директор ТОВ " Навчально- виробничий комбінат " Профосвіта #1" Володимир Анатолійович ШЕВЧУК.

16:44 27.09.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь об’єднує зусилля і разом тримає екологічну оборону.

16:37 16.09.2023

Олімпійський тиждень

У Поліському ліцеї закінчився Олімпійський тиждень, який тривав з 5 по 8 вересня і надав змогу учням долучитися до багаторічної традиції, що прийшла до нас із Давньої Греції.

16:34 08.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень