A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

дитяче харчування

Харчування відіграє важливу роль у повноцінному розвитку і зростанні дітей. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму, але також може впливати на працездатність і успішність. Кухарі закладів освіти Ушомирської громади щоденно дбають про те , щоб їжа була не тільки корисною, але і смачною та різноманітною. А Для того, щоб дитяче харчування стало ще привабливішим та кориснішим за кошти громади було придбано сучасний столовий посуд.

12:08 13.10.2023

ГУЛЯНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Щорічно 10 жовтня увесь світ відзначає Всесвітній День психічного (ментального) здоров'я. Ментальне здоров'я є важливою складовою психофізичного розвитку людини, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. І в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" в Гулянецькому ліцеї в 1-6 класах і 7-11класах провелися інформаційні відеоуроки з ментального здоров'я, щодо сприяння формуванню культури піклування про ментальне здоров'я, розуміння та надання інструментів, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.

14:08 10.10.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Щороку 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я. Тема 2023 року, встановлена Всесвітнім фондом психічного здоров'я, – "Психічне здоров'я – універсальне право людини".

12:00 10.10.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЗДО "ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК"

До наших вихованців завітав інспектор сектору ювенальної превенції Коростенського РУП Олена Волковська. З дітками була проведена профілактична бесіда про правила безпечної поведінки на дорозі. Діти залишилися задоволені від зустрічі. Упродовж тижня наші дітки мали змогу якомога більш дізнатися про правила дорожньго руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них. Кожен день був цікавий, корисний та різноманітний

11:56 06.10.2023

відбулося засідання працівників методичної служби відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради

Підвищення компетентності,професіоналізму вчителя- найважливіша умова підвищення якості освіти.Надання якісних освітніх послуг, належна матеріально- технічна база, безпечне освітнє середовище, своєчасне підвищення кваліфікації та самоосвіта педагогів, робота з обдарованими дітьми постійно в полі зору місцевої влади.Сьогодні на базі Поліського ліцею відбулося засідання працівників методичної служби відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради. Були розглянуті питання методичної роботи у 2023- 2024 н.р.,зокрема участь в МАН, професійних конкурсах, " добрих практиках", учнівських конкурсах, семінарах- практикумах тощо.

11:54 06.10.2023

Лісівщинський ліцей ім.О.Дубінчука

6 жовтня здобувачі освіти Лісівщинського ліцею ім.О.Дубінчука долучилися до національного проєкту з медіаграмотністі "Фільтр" Міністерства культури та інформаційної політики, взявши участь у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ УРОЦІ ЄДНОСТІ. Цей урок - чудова нагода обʼєднатися в символічному акті, щоб розвивати навички критичного мислення й медіаграмотність, метою якого є навчитися як не піддаватися маніпуляціям та протидіяти дезінформації.

11:52 06.10.2023

УШОМИРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

6 жовтня 2023 року відбувся Всеукраїнський урок єдності з медіаграмотності «Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими».

11:49 06.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень