A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ВЕСЕЛІВСЬКИЙ ЗДО

Комплексне заняття з елементами театралізованої діяльності " Ходить гарбуз по городу". Під час заняття дітки вчилися відгадувати загадки, наслідувати жести, дії персонажів казки, закріплювали вміння ліпити овочі, використовуючи раніше набуті навички. Вихователь - Інна Данильчук , залучаючи діток до участі в інсценуванні казки, розвивала у них творчі здібності , артистизм, інтонаційну виразність мовлення.

14:40 20.10.2023

Безпека в Інтернеті

В останній тиждень перед канікулами, в межах проведення Місяця кібербезпеки, з учнями 5 та 6 класів було проведено уроки на тему :"Безпека в Інтернеті" з метою привернення уваги учнів до питань кіберзахисту та необхідності відповідальної поведінки кожного у кіберпросторі.

14:38 20.10.2023

батьківська конференція "Взаємодія закладу освіти та сімʼї у вихованні особистості"

20 жовтня в Ушоирському ліцеї відбулася батьківська конференція "Взаємодія закладу освіти та сімʼї у вихованні особистості", за участю голови Ушомирської ТГ Малої Л. Р., начальника відділу освіти, молоді та спорту Крохун І. В., інспектора ювенальної поліції Баранівського П. М., батьків та вчителів ліцею.

14:35 20.10.2023

показові уроки

Вчителі початкових класів Сушківського ліцею Пархомчук Т.Ю. та Василенко Л.М. провели показові уроки для колег з усіх закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади.У ході проведення уроків педагоги застосували різноманітні елементи освітніх інноваційних технологій та методик.Адже це суттєво підвищує ефективність навчання й виховання, формує та розвиває інтелектуальну, творчу, компетентну особистість, здатну навчатися протягом життя.А це є основним завданням реалізації оновленого змісту початкової освіти.

14:45 19.10.2023

Реалізація оновленого змісту початкової освіти

На базі Сушківського ліцею відбувся сьогодні семінар- практикум вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади " Реалізація оновленого змісту початкової освіти" .Учасники семінару мали змогу відвідати уроки, ознайомитися з новинами нормативної бази в галузі початкової освіти, поділитися власним досвідом використання інноваційних технологій в освітньому процесі.

14:43 19.10.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

В Поліському ліцеї тривала передвиборча кампанія на голову учнівського самоврядування. В результаті голосування перемогу здобула Білошицька Євгенія, учениця 11 – А класу.

14:27 19.10.2023

В Європу – з Україною в серці

З нагоди відзначення Дня вступу України до Ради Європи в ліцеї пройшла інформина «В Європу – з Україною в серці».

14:21 18.10.2023

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім.О.ДУБІНЧУКА

З метою формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості у молоді на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, відродження духовності й історичної пам’яті, здобувачі освіти 10 - 11 класів нашого ліцею долучилися до вебінару "Діти в умовах війни ХХ-ХХІ ст.: український та світовий виміри".

14:19 18.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень