A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

Обласний конкурс

ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» у середній віковій категорії виборола учениця 9 класу Веселівської гімназії Вишинська Софія (під керівництвом Андрійчук І.Л.).

15:04 23.11.2023

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сьогодні у нашій школі відбулася зустріч з представниками ДСНС. Учні 5-8 класів уважно прослухали всі поради щодо мінної та пожежної безпеки. У своїх бесідах рятувальники наголошували на необхідності у такий важкий для держави час виявляти обережність, бути уважними і готовими до нестандартних ситуацій. Працівники ДСНС розповіли про вибухонебезпечні предмети, боєприпаси, піротехнічні засоби, саморобні вибухові пристрої та попередили дітей про небезпечні експерименти . Діти переглянули інформаційно-роз’яснювальні відеоролики. Такі зустрічі мають велике значення. Адже попередити біду і зберегти здоров’я та життя дітей – найголовніше завдання . Дякуємо працівникам ДСНС за співпрацю.

15:03 23.11.2023

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Те, що роблять наші Захисники і Захисниці для всього українського народу і для України, просто неоціненно. Ми маємо всіляко підтримувати їх, допомагати і єднатися. Сьогодні колективом нашого ліцею долучились до підготовки відправки для наших воїнів. З любов'ю, із вірою, із вдячністю! Тримайтеся, наші рідні! Низький уклін нашим Героям!

15:00 23.11.2023

ШАХИ у ШКІЛЬНИХ ІГРАХ

Сьогодні відбулися змагання з ШАХІВ у ШКІЛЬНИХ ІГРАХ закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ 2023/2024 н.р..

14:57 22.11.2023

21 листопада в Україні - День Гідності і Свободи

21 листопада в Україні - День Гідності і Свободи. В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі.

14:52 21.11.2023

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури " Моделювання сучасного уроку української мови та літератури в НУШ з урахуванням ключових компетентностей"

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури " Моделювання сучасного уроку української мови та літератури в НУШ з урахуванням ключових компетентностей" відбувся сьогодні в Білківському ліцеї " Ліцей Володимира Матвієнка".Учасники семінару відвідали урок української літератури у 10 класі (вчитель Денисевич Г.О.) та взяли участь у майстер- класі "Я роблю так.Декілька ефективних прийомів для успішної комунікації при вивченні української мови та літератури, який провела заступник директора ліцею з навчально- виховної роботи, вчитель української мови та літератури Антоненко В.П.Також присутні обмінялися досвідом щодо застосування педагогічних ідей у практику. Семінар був надзвичайно корисним та ефективним.

14:50 20.11.2023

Міжнародний день відмови від паління

Міжнародний день відмови від паління щорічно відзначається у третій четвер листопада. Цей день покликаний звернути увагу суспільства на величезну шкоду нікотинової залежності на здоров'я людини.

14:48 19.11.2023

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЗДО

Другий рік поспіль колектив Лісівщинського ЗДО долучається до всеукраїнської програми "Сади Перемоги".

16:37 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень