A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

онлайн-семінар з теми "Компетентнісно-діяльнісне навчання на уроках біології"

Компетентнісно-діяльнісне навчання - особистісно-діяльнісна освіта, яка включає компетентності: знання, розуміння, уміння, навички, оцінювання. Вчителі біології Ушомирської громади взяли участь в онлайн-семінарі з теми "Компетентнісно-діяльнісне навчання на уроках біології". Було розглянуто практичні аспекти впровадження компетентнісного навчання на уроках біології, застосування на уроках біології активних форм навчання, практик НУШ, застосунків та освітніх платформ. Вчителем біології Ушомирського ліцею Петровською Л.І. презентовано досвід роботи з даної проблеми та роль навчального кабінету біології як важливого елемента формування компетентностей навчання. Для учасників заходу проведена онлайн-екскурсія затишним та сучасним кабінетом біології, який обладнано сучасною технікою для якісного навчання (інтерактивна дошка, ноубук, шкільні меблі), пізнавальним та навчальним його наповненням. Вчителі біології переглянули відео-урок Петровської Л.І. у 7 класі «Різноманітність птахів, їх роль у природі та значення в житті людини». Високий рівень майстерності та методичної спрямованості, ефективності використання інновацій навчання - так відмічають колеги-біологи урок біології Лідії Іванівни. Урок побудований відповідно структури сучасного уроку біології в контексті компетентісного підходу, Насичений, цікавий, емоційний, науковий, динамічний..Учасники онлайн-семінару відмітили ефективність зібрання, подякували за корисну інформацію (презентацію, конспект), яку вони планують використовувати у своїй педагогічній діяльності та дирекції ліцею за можливість познайомитись з творчим вчителем біології Петровською Л.І.

16:19 28.12.2023

олімпіади

Чудовими результатами під час предметних олімпіад порадували нас юні знавці української та англійської мов закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади, які успішно впоралися зі складними завданнями ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

16:16 27.12.2023

олімпіади

У щорічній учнівській олімпіаді з інформатики взяли участь найобдарованіші учнів закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади. Високими результатами нас порадували:

16:15 26.12.2023

олімпіади

Гарні результати під час олімпіади з трудового навчання (технології/обслуговуюча праця) показали учні закладів загальної середньої освіти Ушомирської громади :

16:09 22.12.2023

нарада директорів закладів загальної середньої освіти Ушомирської сільської ради

На сьогоднішній нараді керівників закладів освіти Ушомирської громади йшлося про організоване закінчення І семестру 2023-2024 навчального року та вжиття заходів безпеки під час новорічних свят та зимових канікул, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану та про фінансове забезпечення закладів освіти у 2024 році і планові показники за 2023 рік, про організацію роботи з охорони праці в закладах освіти та про підсумки участі здобувачів освіти громади в предметних олімпіадах та конкурсах, про хід атестації педагогічних працівників та стан роботи зі зверненнями громадян у 2023 році та багато інших питань.

16:05 21.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень