A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

спеціаліст з кадрової роботи

Відділ освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради запрошує на роботу, який має повну вищу освіту, володіє комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Вся інформація: 0969047511- Ірина Василівна.

16:24 05.02.2024

майстер - клас "Використання нових технологій в зображувальній діяльності"

Пріоритетним напрямком у роботі вихователя є розвиток художніх здібностей дітей засобами нетрадиційних технік зображення під час малювання.Сьогодні на базі Ушомирського ЗДО " Сонечко" відбувся майстер - клас "Використання нових технологій в зображувальній діяльності".Вихователі ЗДО Ушомирської громади розширили свої знання про використання нетрадиційних технік в образотворчій діяльності дітей, практично вправлялися у техніках ебру,ниткографія, видування соломинкою, малювання мильними бульками.Вихователь Шуневич О.В. підготувала презентацію" Використання нетрадиційних технік малювання у роботі із дітьми дошкільного віку".Працівник методичної служби Дячук О.В. розповіла про важливість підвищення професійної майстерності педагогів для підтримки ментального здоров'я дітей дошкільного віку.Кожен учасник семінару отримав методичні рекомендації щодо організації і проведення занять з використанням нетрадиційних технік малювання.

16:20 31.01.2024

Всеукраїнські учнівські олімпіади

Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів - це інтелектуальні змагання на освітньому просторі України, до яких щорічно залучається близько 3 млн. школярів. Наразі проводяться змагання з 15 навчальних предметів: українська мова і література, іноземні мови (англійська, німецька), правознавство, історія, економіка, математика, біологія, географія, астрономія, фізика, хімія, екологія, інформатика, інформаційні технології, трудове навчання (технології).За результатами ІІІ обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад гарний результат показав учень 11 класу Поліського ліцею Іван БІЛОШИЦЬКИЙ, який посів ІІ місце в олімпіаді з математики і ІІІ місце - з інформатики. Щиро вітаємо Івана та його наставників А.В.Білошицького та А.О.Наумчук з гарним результатом і зичимо сил та наснаги для нових інтелектуальних перемог!

16:18 31.01.2024

онлайн-вебінар вчителів англійської мови Ушомирської ТГ

30 січня відбувся онлайн-вебінар вчителів англійської мови Ушомирської ТГ, який провела вчитель англійської мови Ушомирського ліцею Чиркова Алла Іванівна.Учасники вебінару мали можливість переглянути урок колеги,ознайомитись з досвідом роботи та її розробками на платформі «Всеосвіта».Працівник методичної служби Польова Віталіна Борисівна поділилася «Калейдоскопом методичних ідей щодо модернізації викладання англійської мови за допомогою сучасних інтернет - ресурсів»,зупинилась на особливостях викладання іноземної мови в умовах НУШ. Учасники вебінару змістовно проаналізували урок та поділилися враженнями.

16:14 30.01.2024

ДЮСШ УШОМИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

27 січня 2024 року в смт.Ємільчино на базі молодіжно-спортивного комплексу "Юність", відбувся відкритий чемпіонат Ємільчинської ДЮСШ з волейболу. ДЮСШ Ушомирської сільської ради представляли дві команди юнаків: 2010р.н. і молодші , тренер-викладач Широких Ж. В. , та 2011р.н. і молодші, тренер -викладач Пашинський А. П.

16:07 28.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень