A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді і спорту
Ушомирської сільської ради

Новини

ЛІСІВЩИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім.О.ДУБІНЧУКА

Природа оживає і сповіщає нам про весняні турботи. Ми маємо подбати про чистоту і охайність довкілля, про майбутній урожай. Тож також стартували у нашому закладі Сади Перемоги. Долучаймося до гарних справ заради Перемоги!!!

16:33 17.04.2024

ГУЛЯНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Декілька років поспіль працівники Гулянецького ліцею активно долучаються до Всеукраїнського проєкту

16:29 15.04.2024

ІВАНІВСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості.

15:41 12.04.2024

УШОМИРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

10 квітня учні та працівники Ушомирського ліцею активно долучилися до прибирання території парку відпочинку та прилеглих зон. Це було неймовірно позитивне та корисне дійство, де кожен міг внести свою часточку у створення чистішого та здорового середовища для всіх мешканців села. Дякуємо всім, хто приєднався та взяв участь у цій важливій справі!

15:39 11.04.2024

ПОЛІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Саджаємо Сади Перемоги разом! Кілька років поспіль працівники Поліського ліцею активно долучаються до Всеукраїнського проєкту "Сади перемоги". Ця весна не стала виключенням.

15:37 11.04.2024

СУШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Проєкт "Сади Перемоги" впевнено крокує селами нашої громади. Сушківський ліцей розпочав весняні роботи над урожаєм 2024 року. Нехай це стане ще одним кроком до такої жаданої Перемоги.

15:36 11.04.2024

семінар-практикум вчителів зарубіжної літератури Ушомирської громади

Сьогодні у Білошицівській гімназії відбувся семінар-практикум вчителів зарубіжної літератури Ушомирської громади. Майстер-клас "Формування ключових і предметних компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури шляхом використання інтерактивних технологій на основі твору Р.Д.Бредбері "Усмішка"провела вчитель Лариса Василівна Гаряча. Під час обговорення учасники семінару взяли активну участь у ланцюжку думок " Труднощі,успіхи,плани", ділилися власним досвідом роботи та розробили практичні рекомендації до теми семінару.Учителі зарубіжної літератури дали високу оцінку проведеному заходу.

15:33 10.04.2024

УШОМИРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Сьогодні 10 квітня відбулася зустріч з фахівцями мобільної бригади соціально - психологічної допомоги Коростенського району, інспектором сектору ювенальної превенції Коростенського РУП та представниками Коростенського РУ ГУ ДСНС в Житомирській області на різну тематику:

15:31 10.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень